среда, 30 июля 2014 г.

Подарунки від «Фокстрот» та фестиваль Star Wars від LEGO в ТРЦ «Більшовик»



2 серпня в Києві на вул. Гетьмана, 6 відбудеться захід для всієї родини - фестиваль LEGO Star Wars, а в магазині «Фокстрот» на всіх відвідувачів ТРЦ чекають знижки 50% від ціни другого акційного товару у чеку і 100% від ціни третього акційного товару у чеку, а також участь в акції «Подарунок в кожні руки» *




Всіх бажаючих весело провести час у цю суботу торговельна мережа «Фокстрот» запрошує у ТРЦ «Більшовик». З 11:00 до 17:00 на учасників веселого будівництва з конструктора і відвідувачів фестивалю чекають призи, дитяча розважальна програма, анімація з героями Star Wars, частування для дітей та майстер-клас з дитячої психології та сімейних відносин від авторитетного психолога.
У день фестивалю всі покупці дитячих товарів в магазинах «бутікової галереї Більшовик» на суму від 100 гривень одним чеком з 15 липня по 2 серпня можуть стати власниками призів від ТРЦ «Більшовик» та магазину LEGO. Визначення переможців відбудеться 02.08.2014 р. о 15:00 в ТРЦ «Більшовик», Блок А, 1 поверх, тільки серед присутніх **.
А для батьків і всіх відвідувачів торгово-розважального центру спеціальні пропозиції підготував магазин «Фокстрот»: знижки 50% від ціни другого акційного товару у чеку і 100% від ціни третього акційного товару у чеку. А ще - можливість стати учасником акції «Подарунок в кожні руки».
Чекаємо киян і гостей столиці на сімейному фестивалі за адресою: вул. Гетьмана, 6, М Шулявська.

Комментариев нет:

Отправить комментарий