четверг, 3 июля 2014 г.

Лінійка високотехнологічних смартфонів Bravis від «Фокстрот»



Торговельна мережа «Фокстрот» - ексклюзивний дистриб'ютор BravisТМ представляє новинку - високотехнологічні смартфони Bravis, ключовими перевагами яких є високий дозвіл екрана і швидкість роботи, стильний дизайн і приваблива ціна




Bravis - новий гравець на ринку мобільної техніки в Україні, але відомий і популярний бренд на ринку аудіо- та відеотехніки. Українці встигли оцінити філософію бренду Bravis, яка полягає в тому, що техніка повинна мати необхідний функціонал, привабливий дизайн і розумну вартість. І розширення асортименту продукції цієї торговельної марки лінійкою смартфонів - логічний крок назустріч очікуванням цінителів бренду. В інноваційній лінійці смартфонів виробник приділяє пильну увагу не лише технічним характеристикам продуктів, але і їх дизайну, намагаючись при цьому утримувати вартість пристроїв на доступному більшості покупців рівні. Так, вартість новинок складає: модель Bravis Alfa - 1399 гривень, Bravis Delta - 2111 гривень, Bravis Tau - 2199 гривень.
У продаж вже надійшли моделі Bravis Alfa і Bravis Delta, а флагман мобільної лінійки Bravis Tau буде представлений на полицях найбільшого рітейлера електроніки «Фокстрот» в кінці липня. Всі ці смартфони в торговельній мережі «Фокстрот» можна буде придбати під 0% * кредит до 24 місяців.
- Заводи, на яких виробляються смартфони Bravis, відносяться до числа найбільш високотехнологічних виробництв Китаю, - повідомила Марія Мелехіна, керівник групи ОЕМ торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому ». - При цьому виробник пристроїв має розвинену мережу сервісних центрів, гарантійне та післягарантійне обслуговування, сертифікацію відповідно до світових стандартів якості і безпеки, а також контроль якості виробництва.
- «Фокстрот» виступає ексклюзивним дистриб'ютором торговельної марки Bravis вже більше 8 років і вкладає ресурси у просування техніки цього бренду, позиціонуючи його як високотехнологічні товари першої ціни, - зазначив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому».
Ознайомитися з технічними характеристиками пристроїв можна на сайті виробника: http://bravis.ua/mobilephohe.html.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є найбільшою роздрібною мережею за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки і побутової техніки в Україні . Перший магазин торговельної мережі був відкритий в 1994 році, і станом на липень 2014 року в Україні налічується 233 супермаркету ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» . Магазини представлені в 115 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає більше 216 364 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte&Touche в 2013 році, торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. У компанії працює більше 8000 чоловік. З 2010 року торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи, що дозволяє мережі «Фокстрот» впроваджувати інноваційний європейський досвід першою в Україні.

*Под фразою «0%-й кредит» мається на увазі кредит зі ставкою 0,01% річних від заборгованості (термін - до 24 місяців; авансовий внесок - від 0% від вартості товару, оплата комісій банку залежить від обраної програми кредитування), що пропонується ПрАТ «Альфа-Банк» (Ліцензія НБУ №61 від 05.10.2011р.). Деталі уточнюйте у представників банку, що знаходяться в магазинах ТМ «Фокстрот техніка для дому». Інформація про кредит надається на правах реклами. Сума місячного платежу є орієнтовною і визначається за правилами математичного округлення з розрахунку на вказану кількість платежів. Банк залишає за собою право відмовити у видачі кредиту без пояснення причин. Деталі дізнавайтеся у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (усі дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

Комментариев нет:

Отправить комментарий