понедельник, 2 декабря 2013 г.

Святкові знижки з нагоди відкриття «Фокстроту» у «Фабриці» Херсону



28 листопада  відкрився 232-й магазин національного ритейлера

Сучасний комфортний магазин «Фокстрот» відкрився 28 листопада у Херсоні в ТРЦ «Фабрика» (вул. Залаегерсег, 18). На загальній площі магазину у 1722м2   навіть самий вимогливий покупець зможе легко знайти необхідний товар.
До свята відкриття з 28 листопада по 1 грудня «Фокстрот» приготував для своїх покупців цілу святкову програму*. При покупці на суму від 300 гривень розігрується знижка 99,9 % на покупку телевізора BRAVIS LED 32EH30B або 500 інших подарунків. У кожного відвідувача усі чотири дні поспіль є шанс вполювати знижку на всі групи товарів до 60%. Серед інших сюрпризів свята – акційні ціни на смартфони для тих відвідувачів, хто «зачекінеться» у «Фокстроті», знижки пред’явникам акційної листівки або смс-повідомлення та розважальна шоу-програма з конкурсами та караоке.




-          Ми продовжуємо задовольняти потреби у комфортному шопінгу мешканців Херсону, - запевнив В’ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». Саме тому ми відкрили наш другий  херсонський магазин саме в ТРЦ «Фабрика». Відтепер в цьому центрі зібрано найкращі пропозиції для розваг та покупок, що є ідеальним симбіозом для місцевих жителів. А «Фокстрот» знову підтвердив, що є не лише найбільшою компанією з продажу побутової техніки та електроніки в Україні, але і найближчою до українців мережею у своєму сегменті.
Довідка: Торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ** ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на листопад 2013 року в Україні налічується 232 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 113 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна площа складає більше 313 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche, торгівельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. З 2010 року торгова мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

* Умови надання святкових знижок і подробиці щодо спеціальних пропозицій дізнавайтеся у продавців-консультантів магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
** За даними GFK, 2012. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий