вторник, 9 июля 2013 г.

Професійні поради стиліста у «Фокстроті»



Підготуйтеся до відпустки, порадуйте себе і здивуйте близьких новим стильним іміджем, просто зайшовши 13 липня до «Фокстроту» у ТРЦ« King Cross Leopolis », м.Львів, с. Сокільники, вул. Стрийська, 30.


Мережа магазинів «Фокстрот. Техніка для дому» та ТМ Rowenta продовжують серію майстер-класів від стилістів-перукарів. Заходи з великим успіхом пройшли взимку і навесні 2013 року у Києві, а літній сезон проекту відкриє у цю суботу львівський магазин. Виглядати стильно Вас навчить провідний український майстер 13 липня у ТЦ «Кінг Крос» з 11:00 до 19:00.
Це можливість для кожного бажаючого отримати професійну пораду, ідеальну зачіску, знижку до 15% на певний асортимент приладів по догляду за волоссям ТМ Rowenta та прийняти участь у розіграші подарунків. Краса відтепер не вимагає жертв, вона навіть не вимагає значних зусиль. Потрібно лише зайти у магазин «Фокстрот» - і створити собі новий образ за допомогою професійних приладів ТМ Rowenta,  зберігаючи при цьому красу і здоров'я волосся! 
Окрім майстер-класів, знижок та розіграшу подарунків гості найбільшого супермаркету «Фокстрот» зможуть детально познайомитися з моделями приладів і новинками торгової марки Rowenta у її фірмовому бутіку формату «Shop-in-shop», а також випробувати їх функції і переконатися в правильності свого вибору за допомогою професійних консультантів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий