среда, 27 июля 2011 г.

До Дня торгівлі нагороджено кращих рітейлерів країни

26 липня з нагоди професійного свята Дня працівників торгівлі відбулася урочиста церемонія вітання передовиків цієї галузі економіки. Організатор вшанування кращих у професії - Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за підтримки Української торгівельної асоціації, Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки.


Представники близько 30 вітчизняних торгівельних організацій зібралися у Великій залі урочистих церемоній Київської обласної державної адміністрації. Близько півтисячі запрошених працівників торгівлі України на урочистому заході привітав в.о. міністра економічного розвитку і торгівлі України Вадим Копилов
- Ми в черговий раз спільно відзначаємо День працівників торгівлі, - привітав рітейлерів в.о. очільника міністерства. - Завдяки професіоналізму і відповідальному підходу кожного з Вас розвивається і міцніє наша галузь. Тільки за перше півріччя 2011 року від суб'єктів господарювання, які займаються торгівлею, до бюджетів всіх рівнів надійшло майже 12 млрд грн, що на 20% більше, ніж за 6 місяців минулого року. Я переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо домогтися утвердження репутації України, як держави, що має розвинену, ефективну і сучасну систему торгівлі, яка є привабливою для вітчизняних та іноземних інвесторів.
Вадим Копилов вручив лідерам галузі Подяки Прем’єр Міністра України «за багаторічну сумлінну працю, значний внесок у реформування внутрішньої торгівлі, розвиток підприємництва, формування ринкової інфраструктури в Україні». Серед нагороджених – засновники та працівники таких відомих торгівельних організацій, як «Фокстрот», «Ашан», «Фуршет», «Сільпо», «АТБ-маркет», «Метро», «МТІ», «Епіцентр К» та ін.
- Провідна ідея святкування - ідея консолідації зусиль лідерів задля розвитку торгівельної галузі, - прокоментував урочистість Геннадій Молдавський, співзасновник Групи компаній «Фокстрот», заступник голови наглядової ради мережі «Фокстрот. Техніка для дому» нагороджений Подякою Прем’єр-міністра України «За внесок у розвиток вітчизняного підприємництва». - Дякую організаторам за свято, за високу оцінку нашої праці, за можливість зайвий раз побачитися з партнерами та однодумцями.
Лідери галузі до свого професійного свята були у піднесеному настрої. Деякі делегації компаній вирізнялись елементами одягу з корпоративним брендом. «Як приємно стає на серці, коли бачиш такий корпоративний дух, як у «Фокстроті», - зауважив у неофіційному спілкуванні перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Вадим Копилов. Адже яскраво виглядали бандани «Фокстрот. Група компаній» на плечах у всіх 20 учасників делегації цього бізнесу та банер «Драйвер галузі – «Фокстрот», що піднімався над головами під час нагородження колег.
- Група компаній «Фокстрот» - вагома компанія на ринку, це велика частина українського бізнесу, тому важливо, що нас виокремлюють як команду з сильним корпоративним духом, а співробітників нагороджують від імені держави почесними нагородами, - говорить начальник управління персоналу Управляючої компанії Групи компаній «Фокстрот» Юлія Герзаніч.
- «Фокстрот» не лише лідирує на ринку побутової техніки України, а й формує цей ринок, - запевняє Роман Іванов, керуючий магазином «Фокстрот. Техніка для дому» у м. Харкові. - Адже ми тримаємо прямий зв’язок з виробниками товарів для наших покупців, що дає нам змогу якнайкраще задовольняти сучасні потреби наших клієнтів. Я переконаний, що лідери галузі є її драйверами, рушійною силою, що стимулює решту до росту, розвитку та впровадженню сучасних технологій в усіх напрямках своєї діяльності.


Серед членів делегації мережі «Фокстрот. Техніка для дома» - працівники з Донецька, Харкова, Феодосії, Києва, Ужгороду, Тернополя, які продемонстрували найвищу результативність за останні півроку, директори магазинів, які утримували показники роботи на високому рівні, регулярно проявляли ініціативу та вносили креативні пропозиції.
А представники мережі «Секунда» - лідера на ринку рітейла годинників – крім нагород отримали від колег квіти. «Наша Олена Ямкова (нагороджена Подякою київського міського голови) очолює стратегічний напрямок роздрібної торгівельної мережі «Секунда», яка показує високі результати продажів та якість у обслуговуванні покупців. Олена - професійна, цілеспрямована та є ефективним керівником, - сказав виконавчий директор мережі «Секунда» Павло Грицкевич, що очолив делегацію компанії.
Святкування закінчилося концертом та фотосесією усіх учасників заходу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий