среда, 22 декабря 2010 г.

У Києві відбулися Міжнародні змагання з хокею


Партнером турніру  традиційно виступила компанія «Фокстрот. Техніка для дому».
16-18 грудня  на Льодовій арені «Термінал» у Броварах  відбувся міжнародний турнір з хокею з шайбою Prime Euro Ice Hockey Challenge 2010 (Прайм Євро Хокей Челлендж). Участь у змаганні міжнародного рівня взяли національні збірні Казахстану, Польщі, Румунії та України. Турнір присвячено 100-річчю хокею в Україні і є генеральною репетицією вітчизняної команди перед чемпіонатом світу 2011 року, який у квітні прийматиме Київ.
У перший день змагання українська команда подарувала вболівальникам незабутні враження, перемігши Румунію з рахунком 8:0. Хет-триком у цьому матчі відзначився капітан команди Вадим Шахрайчук. В іншому матчі казахи перемогли польську команду з рахунком 3:1. У матчах другого туру Казахстан зіграв з Румунією, а Україну екзаменувала  сильна збірна Польщі. В останній день змагань збірна України в напруженій грі поступилася збірній Казахстану. 
Кращі гравці кожного матчу отримали подарунки від партнерів змагання – компанії «Фокстрот. Техніка для дому».
- У березні 2010 року компанія вже підтримувала Чемпіонат світу з хокею серед юніорів 2010 IIHF U18, – розповідає керівник управління комерції компанії Юрій Пономаренко. – Логічним є продовження партнерства «Фокстроту» з Федерацією хокею України та наша допомога в організації грудневого турніру. Для організаторів це підтримка, для нас - спосіб  популяризації  ідеї здорового способу життя та хокею як захоплюючого  виду спорту.
- Ми вдячні компанії «Фокстрот» за можливість прикрашати наші турніри цінними подарунками для кращих гравців матчів, - сказав віце-президент ФХУ Олександр Сопіт. -Це є добрим прикладом для інших задля підвищення рівня змагань світового масштабу.
У меценатському доробку компанії «Фокстрот. Техніка для дому» вагоме місце посідає допомога в розвитку вітчизняного спорту. Компанія підтримує команду авторалі «FOXTROT RALLY TEAM», завдяки чому спортсмени постійно в трійці лідерів на українському чемпіонаті з авторалі в 2007, 2008, 2009  та 2010 рр. Зображення «лисеняти» носять на своїх футболках представники української збірної  України з лучного спорту, партнерами яких останні чотири роки є компанія «Фокстрот. Техніка для дому».
Окрім цього, компанія регулярно виступає партнером столичної школи танців «Спорт-данс», Асоціації спортивного танцю України, Міжнародного конкурсу зі спортивних танців серед дітей та юнацтва «Золота осінь», Світового турніру зі спортивних танців «Парад надій», а також є засновником унікального танцювального змагання за «Кубок «Фокстроту».

Комментариев нет:

Отправить комментарий