понедельник, 20 сентября 2010 г.

Закінчився конкурс «Податки очима дітей-2010»

10 вересня 2010 року у Дитячому спортивно-оздоровчому центрі «Маяк» у м.Євпаторія завершився Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей – 2010»,  ініційований Державною податковою адміністрацією України. Журі у складі відомих художників, мистецтвознавців, діячів культури, керівників провідних засобів масової інформації, закладів мистецтва, представників ДПАУ та компаній-партнерів конкурсу визначило переможців.
До участі у творчому змаганні запрошувалися школярі у двох вікових категоріях: 9-12 та 13-16 років - автори художніх, літературних творів та творів декоративно-прикладного мистецтва. Загалом цього року на конкурс надійшло понад 26 тис. художніх, літературних робіт та творів декоративно-прикладного мистецтва. На всеукраїнський рівень потрапило 165 робіт, які посіли перші місця у своїх номінаціях на регіональному етапі конкурсу. Саме серед них журі визначило 18 переможців. Автори інших робіт – 147 дітей, отримали дипломи Лауреатів Всеукраїнського конкурсу „Податки очима дітей – 2010". Завдяки партнерам конкурсу – групі компаній «Фокстрот» учасники конкурсу отримали подарунки.
Серед переможців за напрямком «художні твори» відзначено роботи „ДПА” на захисті родини”, гуаш, Бутенко Аліни з Полтавської області (І місце), „Будуть податки буде пісня. Спів без фальші”, акварель, Шевченко Катерини з Кіровоградської області (ІІ місце), «Податкова система від Київської Русі до незалежної України», живопис, народне малярство, аплікація, Парасінчук Юлії з Чернівецької обл. (ІІІ місце).
За напрямом – „Твори декоративно-прикладного мистецтва” перемогли композиція Греметчук Ірини з Івано-Франківської області „Шешорські газди платять податок” (І місце) та  „Податковий Котигорошок”, художня ліпка – акрил, Панфілової Вікторії з Київської обл., ця робота також була відзначена Спеціальним призом видавництва “А-ба-ба-га-ла-ма-га”.
     Перші місця за напрямом – „Літературні твори” – здобули у своїх вікових категоріях Ілля Поляков за „Казку діда Всевіда про податки” (Запорізька обл.) та Сущенко Аліса - за поетичну збірку „Податки в природі і в житті”  (Київська обл.). Сподобалась членам журі казка „Про царя Гороха та необхідність оподаткування”,  Лотоцької Ірини  (ІІ місце, Запорізька обл.).




Відзнакою Фонду розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка було нагороджено Алієву Марину з Севастополя за оповідання "Завдяки податкам сироти стають щасливими".
Загалом, 46 дітей отримали путівки на фінал конкурсу до дитячого спортивно-оздоровчого центру „Маяк”. На відпочинок крім переможців конкурсу були запрошені й інші учасники – діти з малозабезпечених сімей, вихованці інтернатів та дитячих будинків.
ДПА України відзначила свого постійного партнера - Колектив Групи компаній „ФОКСТРОТ” Подякою «За плідну співпрацю з ДПА України у ході проведення Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей – 2010” та значний внесок у справу виховання майбутніх сумлінних платників податків.
«Протягом 8 років Група компаній «Фокстрот» є надійним партнером ДПАУ в проведенні конкурсу. Наш бізнес стояв у витоків створення конкурсу, і сучасні складні економічні часи не змогли завадити  подальшому партнерству у соціально-корисній справі, - вихованні законослухняних громадян, - сказав, коментуючи партнерські відносини з ДПАУ, голова Ради засновників Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев.

Комментариев нет:

Отправить комментарий