понедельник, 12 апреля 2010 г.

«ДАІ майбутнього» - вже сьогодні

9 квітня у Київському академічному театрі ляльок відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "ДАІ майбутнього". Змагання дитячої творчості традиційно проводилися Департаментом Державтоінспекції МВС України спільно з Першим автомобільним телевізійним каналом та автомобільним журналом “Автоцентр”.
У конкурсі брали участь діти віком від 6-ти до 16-ти років. На розгляд журі надійшло понад три тисячі робіт практично з усіх областей України. Переможцями у своїх вікових категоріях (а їх було три) стали Дарія Віскніна (8 років) з Києва, Юлія Гуренко (10 років) з Харкова, Ілля Козачук (14 років) з Черкас.
У фойє театру, де проходила церемонія нагородження, було влаштовано виставку-галерею художніх доробок переможців конкурсу. Дипломи та подарунки переможцям вручав перший заступника начальника Департаменту Державтоінспекції МВС України Анатолія Павловський та головний редактор журналу «Автоцентр Сергій Матусяк. Організатори конкурсу подякували дітям – за творчість, а партнерам – за підтримку соціально-корисної справи.
Кожний з партнерів підготував свій приз для учасників нагородження переможців конкурсу. Але був й спільний приз від усіх спонсорів - журналу "Зустрічна Смуга", Всеукраїнського благодійного фонду "Журналістська ініціатива", Всеукраїнської асоціації безпеки дорожнього руху, Міжнародної поліцейської корпорації громадської безпеки та безпеки дорожнього руху, Групи компаній «ФОКСТРОТ». За чудову колективну роботу про небезпечну ситуацію на дорозі за участі дітей партнери ДАІ подарували ноутбук (у повній комплектації та з установленими програмами) вихованцям гуртка художньої творчості Піщанської спеціальної школи-інтернату для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Вінницької області.
- Бажаю усім нам, аби співробітники ДАІ майбутнього мали лише одну турботу – дякувати подарунками творчим дітям із активною життєвою позицією та небайдужими серцями, - сказала, вручаючи подарунки, прес-секретар управляючої компанії Групи компаній «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька.
Вже не перший рік Група компаній «ФОКСТРОТ» співпрацює з Департаментом ДАІ МВС України у справі профілактики порушень прав дорожнього руху серед дітей.
Спецільними призами від ГК «ФОКСТРОТ» були нагороджені 15-річна Тетяна Мельничук (15 років) зі школи-інтернату м. Шостка Сумської області, Матяш Аліна, (15 років) з центру дитячої та юнацької творчості м. Хмільник, Вінницька область, Куксанова Анастасія (16 років) з міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, м. Чернівці та Ганна Ковалевич (12 років), Донецька спеціалізована освітня фізико-математична школа.

Комментариев нет:

Отправить комментарий