среда, 7 апреля 2010 г.

Кіровоград прийняв КВН-ЮІР - 2010

«ДАІ ЗАВЖДИ ПОРУЧ» - під таким гаслом в Кіровограді 2 квітня відбувся зональний тур ХІV Всеукраїнського конкурсу команд веселих та кмітливих юних інспекторів руху. Господарі турніру – кіровоградська команда КВН ЮІР «Жертви експерименту» приймали своїх ровесників і суперників з Криму, Севастополя, Одеської, Миколаївської та Запорізької областей.

Організатор ХІV Всеукраїнського конкурсу серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху - департамент ДАІ МВС України. Мета конкурсу - залучення широкого загалу школярів до участі в роботі, спрямованої на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, організація змістовного дозвілля школярів та молоді, виховання в них культурних та естетичних смаків, зміцнення дружніх зв’язків між командами КВН - ЮІР.
Перший тур змагань відбувся 19 березня у м. Чернівці, де серед команд з Чернівецької, Волинської, Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської, Хмельницької областей кращими визнано команди Чернівецької області «Стоп-кадр» та команда зі Львівщини «Таксі».
26 березня естафету відбіркових турів підхопили команди КВН-ЮІР Чернігівської, Житомирської, Сумської, Вінницької, Рівненської, Донецької областей та м. Києва. Перше місце виборола команда Донецької області «ДТП».
Третій відбірковий тур відбувся у Кіровограді. Журі, в складі якого - начальник відділу зв’язків з громадськістю Департаменту ДАІ МВС, полковник міліції Ніна Хмелевська, керівник служби профілактики ВДАІ ГУМВС України в Луганській області Світлана Лиховід, начальник служби профілактики ВДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області Володимир Лебедєв, прес-секретар керуючої компанії Групи «Фокстрот» Алевтина Белецька дали гідну оцінку кожному колективу. Перше місце поділили команди з Кіровограда «Жертви експерименту» та Запоріжжя «88 диво світу» (заступник начальника УМВС в області Олександр Спінул подякував кіровоградській команді подарунком від управління - телевізором LG), другу сходинку посів колектив кримчан «Зустрічна смуга», третіми стали одесити – команда «Обережно, діти!».
- Уроки грамотності на дорогах у формі КВНу - дієвий і перевірений спосіб донести ідею відповідальності за своє та чуже життя до юних учасників дорожнього руху, - говорить голова журі, начальник відділу зв’язків з громадськістю Департаменту ДАІ МВС України, полковник міліції Ніна Хмелевська.
Сім років поспіль партнером ДАІ є Група компаній „ФОКСТРОТ”. Подарунки від мережі «Фокстрот. Техніка для дому», що розвиває Група компаній «ФОКСТРОТ», отримали усі команди відбіркових змагань.
- У межах власного соціального проекту «Школа безпеки» ми підтримуємо виховні ініціативи ДАІ, - говорить виконавчий директор компанії «Фокстрот. Техніка для дому» Юрій Пономаренко. – Адже після участі у КВНі діти стають обізнаними й більш захищеними від неприємностей на дорогах. Радіючи такому результату, ми даруємо юним агітаторам подарунки, корисні для їх діяльності у ЮІР.
Свій внесок у справу виховання дітей внесли й засновники аквапарку «Острів скарбів», що відкривається цього року у смт. Кирилівка на Азовському морі (Запорізька область). Діти отримали від аквапарку «Квитки в літо» - сертифікати на безкоштовний день розваг в сезоні 2010 року.
- Ми нагороджуємо «Квитками в літо» юних агітаторів, дякуючи їм за активну життєву позицію, за повагу до правил дорожнього руху та їх популяризацію серед ровесників, - прокоментувала партнерство співзасновник аквапарку «Острів скарбів» у Кирилівці Ольга Чекурда. - Ці діти встигають вчитися, беруть участь у заходах юних інспекторів руху в Україні, допомагають ДАІ у профілактичній роботі серед дітей країни. Ці діти заслужили яскравий відпочинок на березі Азовського моря у Кирилівці.
Крім того, солодкі призи усі команди отримали від групи компаній «Формула смаку» - торти із символом КВНу – ЮІРівським Ківіном.
До кінця квітня за право потрапити до фіналу конкурсу до Міжнародного дитячого центру відпочинку «Артек» позмагаються команди ще 7 областей у останньому зональному турнірі КВН – ЮІР – Дніпропетровську ( 23 квітня).

Комментариев нет:

Отправить комментарий