четверг, 21 августа 2014 г.

«Фокстрот» відзначить День Незалежності з піснею



Другий Міжнародний пісенний фестиваль дітей та молоді з особливими потребами «Я Вірю» відбудеться з 21 по 25 серпня 2014 року за підтримки торговельної мережі «Фокстрот»


Метою фестивалю є виявлення та підтримка талановитих дітей та молоді  з особливими потребами, сприяння розвитку їх творчих здібностей. Учасниками фестивалю стануть діти та молодь з України, Китаю, Грузії, Словаччини, Ізраїлю та Польщі. У репертуарі виконавців лунатимуть народні та естрадні пісні, які будуть оцінюватися за критеріями артистизму, майстерності виконання, сценічної культури, художнього рівня виконання, морально-етичного та естетичного рівня виступу.
Учасники фестивалю візьмуть участь у заходах з нагоди відзначення Дня Незалежності України.
- Проведення цього міжнародного дитячого фестивалю разом зі святом Незалежності створить для наших українських дітей особливу атмосферу та дозволить поділитися нею з юними представниками різних країн, - розповів В’ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». – Для мережі «Фокстрот», заснованої в Україні українськими бізнесменами вкрай важливо робити усе можливо для розбудови нашої незалежної  держави та сприяти вихованню майбутніх поколінь свідомих патріотів.
Фестиваль дітей та молоді з особливими потребами «Я Вірю» організовано Всеукраїнською громадською асоціацією працездатних інвалідів, підприємством об’єднання громадян «Екосоцпроект» та Міжнародним благодійним фондом «Українська ліга благодійників».
Фестиваль проходитиме з 21 по 25 серпня за адресою: м.Львів, вул. Володимира Великого, 14а у кінотеатрі «Сокіл». Концерт буде розпочинатись щодня о 14:00.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є найбільшою роздрібною мережею за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки і побутової техніки в Україні . Перший магазин торговельної мережі був відкритий в 1994 році, і станом на серпень 2014 року в Україні налічується 233 супермаркету ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» . Магазини представлені в 115 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає більше 216 364 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte&Touche в 2013 році, торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. У компанії працює більше 8000 чоловік. З 2010 року торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи, що дозволяє мережі «Фокстрот» впроваджувати інноваційний європейський досвід першою в Україні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий