среда, 14 декабря 2011 г.

Перший вендінговий апарат з продажу побутової електроніки та аксесуарів - вже в Україні!


«Фокстрот. Техніка для дому» відразу після презентації інноваційних електронних каталогів в супермаркетах ввела нову послугу. Як сьогодні покупець купує в автоматі шоколадні батончики чи напої, так само легко він зможе придбати необхідну техніку, електроніку та аксесуари в нових вендингових автоматах «Фокстрот Експрес».

Вендингові автомати «Фокстрот Експрес» встановлюватимуть у місцях з великим трафіком. У суботу, 3 грудня, запущений в роботу перший автомат у підземному переході на станції метро «Площа Льва Толстого» у Києві. У вендинговому автоматі містяться товари, які можуть пригодитися в різних ситуаціях - навушники, батарейки, акумулятори (батарейки), карти пам'яті, флешки, картрідери, диски, фотоапарат, мобільні телефони.
- Товари для автомату підбирали, враховуючи потреби покупців. Наприклад, потрібна батарейка, але немає можливості йти в магазин, а по дорозі до метро можна придбати її у вендинговому автоматі, не стоячи в черзі і не гаючи часу. Ці вихідні вже показали, що наша ідея сподобалася споживачам. Відразу ж після підключення біля автомату зібралися зацікавлені перехожі, а в перші дні роботи послугами автомату скористалися понад 30 людей, - розповів виконавчий директор торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому» Уве Кленк.
            Другий вендинговий автомат буде незабаром встановлено в київському ТРЦ «Sky Mall». Якщо послуга буде користуватися попитом, проект запровадимо і в інших великих містах - Одесі, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі.
            - У своїй роботі ми орієнтуємося на кращі світові практики, і самі вдалі досягнення застосовуємо на українському ринку. Ми будемо регулярно відслідковувати, наскільки вендинговий апарат  популярний серед споживачів і удосконалювати його. Найбільш популярні товари будемо поповнювати. У той же час, продукцію, яка не викличе інтересу у споживачів, будемо замінювати на інші товари, - коментує Уве Кленк.
На даний момент найдорожчим товаром в вендинговому автоматі є фотоапарат вартістю 560 грн. Автомат приймає купюри від 1 до 50 гривень. Для зручності споживачів «Фокстрот Експрес» працює цілодобово.

Комментариев нет:

Отправить комментарий