понедельник, 1 марта 2010 г.

Танцювальний парад віддзвенів

27- 28 лютого 2010  року у Київському палаці Спорту  відбулися      XXІ  Міжнародні   змагання  зі   спортивного   танцю «ПАРАД НАДІЙ - 2010». Організатором турніру є Дитячо – юнацький спортивно-танцювальний Центр „Спорт-Данс”, генеральним партнером змагань  вшосте виступила Група  компаній «ФОКСТРОТ», офіційним партнером та куратором турніру на кубок «Фокстроту» - компанія «Фокстрот. Техніка для дому» .

„Парад Надій” є одним із найбільших танцювальних турнірів в Україні.  На запрошення взяти участь у  „Параді” зразка 2010 року відгукнулися  танцювальні пари з України, Німеччини, Канади,   Росії,  Грузії, Білорусії,  Молдови, Румунії, Польщі.
Оцінювали виступи спортсменів   найвідоміші у світі фахівці зі спортивного танцю з Англії, Шотландії, Німеччини, Італії, Канади, Росії. У програмі змагань -  КУБОК СВІТУ IDSA (за версією Міжнародної асоціації спортивного танцю ) у вікових категоріях: Дорослі, Молодь 2, Молодь 1,Юніори 2, Юніори 1, Ювенали 2, Ювенали 1; чемпіонат України  у програмі «формейшн»  (командні виступи) з латиноамериканської програми; відкриті змагання на «Кубок Фокстроту» від наймолодших Ювеналів 1 (8-9 років) до Сеньйорів ( від 55 років і старше) за підтримки компанії «Фокстрот. Техніка для дому». Чудовий сюрприз отримали й глядачі вечірньої програми - 27 лютого організатори підготували сюрприз – виступ вікової категорії «бейбі» (діти віком від  4 до 7 років). А ексклюзивний партнер турніру - аквапарк «Острів скарбів» у Кирилівці, що на Азовському морі, подарував малечі сертифікати «Запрошення в літо», що дає право безкоштовного відпочинку в новозбудованому, найбільшому в Україні аквапарку.

Турнір відбувся за підтримки Міністерства України у справах сім’ї молоді та спорту, Головного Управління з питань фізичної культури і спорту Київської міської державної адміністрації, Всесвітньої Ради Танцю, Асоціації спортивного танцю України. Українськими стравами гостей турніру пригощав смачний партнер «Параду» - ресторан «Хуторець» родини ресторанів «Козирна карта». Подарунки від туристичної компанії «Фан-Тур», солодощі від «Крафт-Фудз», напої від «Сандори», квіти від «Камелії» зробили Парад-2010 яскравим та смачним.
Турнір виявився багатим на меценатів. Вагомий внесок в організацію змагання зробили  успішні київські бізнесмени та шанувальники спортивних танців  Ольга Чекурда, Володимир Шульмейстер, Олексій Павленко.
- Двадцять перший „Парад Надій” є життєстверджуючим святом для всіх, бо, проводжаючи зиму, ми вітаємо весну, а з нею - сподівання на кращі часи, коли змагання проводитимемо не всупереч економічним обставинам, а тому, що любимо цей вид спорту,  - запрошує на дводенне свято грації та спорту організатор «Параду», заслужений тренер України, Голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю України Валентина ФЕДОРЧУК.
Генеральним партнером турніру є Група компаній „ФОКСТРОТ”.
- Шостий рік поспіль триває партнерство з Валентиною Федорчук, а сам «Парад надій»  є нашим улюбленим соціальним проектом, бо відповідає не лише назві, а й девізу Групи компаній «ФОКСТРОТ» - «Нова якість життя», - сказав на церемонії відкриття Параду фінансовий директор Групи Василь Перепелиця. – Дякую усім, хто щороку докладає зусиль, аби свято відбулося, - партнерам, спортсменам, суддям, меценатам, глядачам. Танцювальний спорт захоплює у творчий полон все більше українців, даруючи усім нову якість життя. 
Під час турніру спортсмени змагалися на краще виконання румби та фокстроту.
-    Кубок за кращий фокстрот від «Фокстрот. Техніка для дому» - красива традиція, що є нашим  внеском у розвиток танцювального мистецтва в Україні, - коментує виконавчий директор компанії Юрій Пономаренко. –  За партнерства компанії із танцювальною назвою проходять всеукраїнський турнір зі спортивних танців «Золота осінь», телепроекти «Танці з зірками», «Танцюю для тебе», ми бачимо підвищення інтересу до танців й радіємо цьому оптимістичному результату.
Переможцями IDSA кубку світу з латиноамериканських танців в дорослій категорії стали Влох Дмитро і Ваганова Катерина з України (Київ).
Відкритий кубок Фокстроту у дорослій категорії виборола пара Воскальчук Олександр і Альошина Марина з Росії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий